Vrouw met 7 jochies tegelijk in slaapkamer

De politie van Scottsdale, in de Amerikaanse staat Arizona, heeft deze week ene Lindsey Ann Radomski in de boeien geslagen. De 32-jarige yoga-instructrice heeft namelijk een bijzonder leuke tijd gehad in de slaapkamer met maar liefst zeven ventjes tegelijk. Eén kereltje werd door haar zelfs nog getrakteerd op een pijpbeurt.

De blondine woonde afgelopen weekend een bar mitswafeestjes bij. Hier waren tussen de tachtig en honderd personen aanwezig. Radomski besloot het op een zuipen te zetten, waarna zij plotseling haar tieten liet zien aan enkele feestgangers. Zij had namelijk net een nieuwe voorgevel gekregen.

De gasten vertelden het dronken vrouwtje dat ze beter haar roes kon uitslapen, maar hier gaf zij geen gehoor aan. Ze besloot juist te wachten tot de volwassenen op bed lagen, waarna zij zeven minderjarige knaapjes vroeg haar te vergezellen naar de slaapkamer.

Hier liet zij de ventjes haar nieuwe tieten zien. Sterker nog, de kereltjes mochten zelfs met haar vernieuwde prammen spelen. En daar zeiden ze natuurlijk geen nee tegen!

Uiteindelijk dropen zes van de jongens af. De enige overgebleven knaap kreeg hierna nog een toetje. Radomski verwende het vijftienjarige mannetje namelijk met een heerlijke pijpbeurt.

De zaak kwam uit toen een van de jongens jankend naar zijn mama liep om de gebeurtenis uit de doeken te doen. De vrouw is opgepakt wegens seksueel misbruik van minderjarigen. Radomski kan zich echter nog maar weinig van het voorval herinneren.

Gelukkig weer met een mooi tekenfilmpje!