Agent krijgt bloedtampon in oog

Een agent uit het Amerikaanse Connecticut heeft een wijze les geleerd: onderbreek nooit een vrijpartij! Toen de koddebeier namelijk een nummertje op straat wilde verhinderen, duwde het geile vrouwtje een met bloed doordrenkte tampon in zijn oog.

Toen de beste man onlangs samen met zijn collega de straten afschuimde naar strafbare feiten, zag hij een busje hevig schudden. Toen Oom Agent naderbij kwam, zag hij ene Mackenzie Bruno, die zijn 22-jarige vriendin alle hoeken van het busje liet zien.

Omdat de sekssessie zich voor de ogen van onschuldige kinderzieltjes afspeelde, besloot Bromsnor er iets van te zeggen. Dat had hij beter niet kunnen doen, want mevrouw Imani Brown begon direct op de juten te schelden. Vervolgens grabbelde ze tussen de met condoomverpakkinkjes en andere ranzigheden bezaaide vloer van het busje.

Ze viste een bloederige tampon van de vloer en drukte deze in het oog van de bewuste politieman. De beste man heeft zich hierna onder doktersbehandeling moeten stellen in het ziekenhuis. Het geile stel is opgepakt voor tal van strafbare feiten.