Orgasme op afstandbediening

Werkt het ene knopje slecht? Probeer het andere knopje! Met een beetje mazzel kunnen vrouwen binnenkort een implantaat bestellen waarmee een orgasme krijgen letterlijk een kwestie van 'op het knopje drukken' geworden is.

Een paar elektrodes op het ruggenmerg, een apparaatje die de signalen afgeeft ter grootte van een pakje sigaretten en klaar komt Kees! Meer is er niet voor nodig. Een partner die goed is met de afstandbediening kan de was doen.

10 tot 15 procent van de vrouwen heeft moeite om tot een orgasme te komen. Een mogelijke verklaring is dat zij zweten, hartkloppingen en klamme handjes als iets negatiefs ervaren, in plaats van een naderend kortstondig geluk. Voor deze groep zou dit apparaat een oplossing kunnen zijn. Het apparaat moet nog een aantal medische tests ondergaan, maar Amerikaanse chirurg Stuart Meloy is enthousiast en vertelt over zijn vinding: "ik was links en rechts wat elektrodes aan het plaatsen, toen plotseling het proefmodel luid begon te gillen. Toen ik haar vroeg wat er gebeurde antwoordde ze 'geen idee, maar ik zou graag willen dat je het mijn man ook leert'".

Via een operatie kan de orgasme-opwekker worden ingebracht. Daarna kan je zelf het betere handwerk afleveren of het apparaat programmeren om jezelf op gezette tijden een prettige onderbreking van een saaie werkdag te bezorgen. De operatie schijnt niet helemaal pijnloos te zijn, maar aangezien veel meisjes en vrouwen er geen enkele moeite mee hebben een borstvergroting te ondergaan, zal dit weinig dames tegenhouden om een elektronisch hulpmiddel in te laten brengen.