The Dark Sorcerer is pas het begin

Tijdens de afgelopen E3 liet gamestudio Quantic Dream een PlayStation 4-techdemo zien genaamd The Dark Sorcerer, waar iedereen diep van onder de indruk was. In een interview met website TechRadar heeft Quantic Dreams-baas David Cage gezegd dat dit echter het minste is van wat de PS4 aankan.

"Dit is feitelijk de engine van Beyond: Two Souls en we waren erg enthousiast over wat we er mee konden doen. Sommige mensen waren erg onder de indruk van The Dark Sorcerer, maar dit is pas het begin. Dit is de minimumkwaliteit die je op de console kunt krijgen", aldus Cage.

"Het is gemaakt met een heel klein team van mensen en met een minimum aan tijd en middelen. Nu hebben we er een volledig team op zitten en we hopen er iets werkelijk indrukwekkends van de maken."

Quantic Dream werkt al sinds halverwege 2012 aan dit PlayStation 4-spel. Hoe het precies gaat heten en wanneer het uiteindelijk te koop is is nog niet bekend. Wel weten we dat Sony-baas Shuhei Yoshida, die niet bijzonder onder de indruk was van Beyond: Two Souls, erg enthousiast is over dit project.