Beroemde fitnesstrainers voor Xbox One

Mocht je volgende vakantie geheel in vorm op het strand bruin willen worden dan is een Xbox One misschien een optie. Xbox Fitness komt deze winter uit en er doen enkele bekende trainers met bekende programma's mee om ons al gamend in epische wasbordvormen te krijgen.

Op de testsite van Microsoft was eventjes te lezen wat er allemaal aangeboden wordt bij het spel. Deze pagina is uiteraard weer offline gehaald, maar gelukkig zijn er altijd mensen die weten hoe copy-paste werkt.

Onder andere Shaun T van Insanity, Tracey Anderson, Jillian Michaels en Tony Horton van Power 90 Extreme doen in ieder geval mee met de online service, waarin trainingvideo's wel heel erg interactief worden. Kinect meet je hartslag zonder riem, ziet welke spieren het meest gebruikt worden door de kracht, sterkte en beweging van je lichaamsgewicht en traceert je prestaties door je balans tempo en vorm te meten. Als dat nog niet confronterend genoeg is zijn er ook sociale uitdagingen. Xbox Fitness geeft persoonlijk advies over het te volgen programma op basis van je eerdere workouts en prestaties. Workouts variëren van tien tot zestig minuten.

Je hebt Xbox Live en een extra Xbox Fitness-abonnement nodig om gebruik te maken van de online fitness-service. Voor Xbox Live Gold-leden is de service tot eind november om te proberen. Of er een gratis probeertijd komt voor Xbox Live Gold-leden in Nederland als de Xbox One uit is, is niet bekend.

Xbox Fitness

Xbox Fitness

Xbox Fitness

Xbox Fitness

Xbox Fitness

Xbox Fitness

Xbox Fitness

Xbox Fitness

Xbox Fitness