FOK! wat een weer... Mist, wolken en wat zon

Hoi! Een groot hogedrukgebied bepaalt het weer in vrijwel heel Europa. Wij zitten helaas in wat vochtiger lucht, waardoor het bij ons aan de bewolkte kant is en er in de nacht op veel plaatsen mist ontstaat. Deze lost dan maar moeizaam op. 

Tot aan het weekend zijn de veranderingen in het weerbeeld uiterst gering. In de ochtend dus kans op mist waarna er een overwegend bewolkt weertype overblijft. In het zuiden van het land is de kans op zon iets groter, hoewel er ook elders een enkele opklaring kan voorkomen. Wind is er niet of nauwelijks en rond de klok van drie uur is het rond de 18 graden. Mocht de zon even goed doorbreken dan loopt het kwik iets verder op.

Slecht weer vinden we eigenlijk alleen maar in Rusland. In de rest van Europa overheerst rustig, droog en vaak ook zonnig herfstweer.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Hol1

DJMO maakte vorige week een reisverslag vanuit de trein.

 Holl2
We zien...

 Holl3
...prachtige Hollandse luchten.

Holl4
Er zaten ook wat buitjes in de buurt.

Holl5
Daarna klaarde het weer op. Een mooi Hollands verslag DJMO!