Man giet heet water over puppy

Een stuk vuilnis heeft in de Albert Heijn XL aan de Diemerplein te Diemen een Huskypuppy overgoten met heet theewater. Daarna is de man er als een haas vandoor gegaan.

Het hondje van slechts tien weken oud zat in een tas in de winkelwagen. De eigenaren van het hondje, een meisje en haar moeder, waren boodschappen aan het doen toen opeens een 35 tot 40-jarige blanke man, gekleed in een rode jas, donkerblond golvend haar en met een keurig voorkomen zich erg druk begon te maken. Hij klaagde bij het AH-personeel over de aanwezigheid van een hond in de supermarkt. Toen het personeel vaststelde dat het hondje in een tas zat en dus de producten geen schade kon toebrengen, hadden ze geen problemen met de aanwezigheid van het hondje in de supermarkt.

Dit tot ergernis van de dierenbeul in spe. Deze schonk een kopje heet theewater in bij de automaat, liep richting zijn bron van irritatie en goot het water uit over het kopje van het weerloze beestje. Daarna maakte de tweevoeter zich uit de voeten.

Hondje Pasha is lichtelijk verbrand en heeft waarschijnlijk ook een trauma. Er is aangifte gedaan bij de politie. Moeder en dochter zoeken nog getuigen van het incident.