Meer gigolo in Killer is Dead

Deep Silver kondigt vandaag de Limited Edition aan voor de actiegame Killer Is Dead, die vanaf 30 augustus 2013 verkrijgbaaris voor PlayStation 3 en Xbox 360. Deze exclusieve editie heeft een adviesprijs van 59,99 euro.

De Limited Edition bevat naast de normale versie van de game het DLC-pakket 'Smooth Operator'. Dit pakket bestaat uit: 

  • Een extra missie: aflevering 51 - The Man Who Stole Blood
  • Gigolo-bril: Mondo Zappa krijgt een speciale bril met röntgenstralen, zodat hij nog meer kan genieten van de schoonheden in Gigolo Mode
  • Een mysterieuze schoonheid genaamd Betty voor Gigolo Mode
  • Een nog niet aangekondigd voorwerp dat perfect is voor de zomer

Killer Is Dead speelt zich af in de nabije toekomst, in een wereld die veel lijkt op de wereld die we nu kennen. De speler kruipt in de huid van een beul genaamd Zappa, die in zijn rechterhand een Japans zwaard vasthoudt en met zijn kunstarm links verschillende voorwerpen hanteert. Zijn ultieme doel is het executeren van misdadigers over de hele wereld.

Deze actiegame wordt ontwikkeld door Kadokawa Games en Grasshopper Manufacture, bekend van eerdere games als Lollipop Chainsaw en No More Heroes. SUDA51 doet weer mee dus dan weet je dat er vreemde elementen in de game gaan voor komen. Killer Is Dead is vanaf 30 augustus 2013 wereldwijd verkrijgbaar.