Veronica Mars ziet haar vriendjes terug

Veronica Mars was een serie die een trouwe schare fans wist te veroveren, die op zijn zachtst gezegd niet blij waren dat de serie gecanceld werd na het derde seizoen. Maar gelukkig is daar de aanstaande film. En de lijst van de oorspronkelijk acteurs die terugkeren wordt steeds langer.

Bedenker Rob Thomas heeft aangekondigd dat Percy Daggs III en Chris Lowell zullen terugkeren in hun rollen van respectievelijk Wallace Fennel en Stosh "Piz" Piznarski. Thomas: "Zoals zovelen van jullie mij al geschreven hebben, was de vriendschap tussen Wallace en Veronica een van de basiselementen van de show. En nu hij officieel getekend heeft, kan ik toegeven dat er nooit een versie was van het script waar hij niet in voorkomt. Het zou gewoon niet gebeuren."

Eerder was al duidelijk geworden dat Kristen Bell (Veronica), Jason Dohring (Logan) en Enrico Colantoni (Keith, Veronica's vader) hun personages weer zullen vertolken. 

De productie, die zich afspeelt rondom de 10-jarige reünie van Veronica en haar schoolvriendjes, gaat binnenkort van start. De film moet in 2014 uit gaan komen.

Veronica en haar bff Wallace
Veronica en haar bff Wallace