[Serie A] Juventus wint nipt van hekkensluiter

Juventus is zaterdag weer een stap dichter bij de Italiaanse titel gekomen. De ploeg van trainer Antonio Conte was thuis nipt met 2-1 te sterk voor hekkensluiter Pescara. Dankzij twee doelpunten van aanvaller Mirko Vucinic heeft Juve nu een voorsprong van twaalf punten op naaste belager Napoli, dat zondag in actie komt.

Doelman Ivan Pelizzoli hield de bezoekers lang op de been, maar in de 72e minuut werd de Oude Dame in het zadel geholpen. Giuseppe Rizzo veroorzaakte een strafschop en werd met rood van het veld gestuurd. Vucinic benutte het buitenkansje en sloeg zes minuten later opnieuw toe. Emmanuel Cascione deed nog wel iets terug.

Juventus krijgt woensdag bezoek van Duits kampioen Bayern München, dat de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League met 2-0 won.

Juventus wint nipt van hekkensluiter (Foto: Novum)