Te rap klaarkomen levert man klappen op

Premature ejaculatie is een probleem waar vele mannen aan lijden. Het kan ernstige schade toebrengen aan het seksleven van de aangedane persoon, en in het geval van een man uit het Amerikaanse Florida leverde het ook schade aan z'n lichaam op.

Jilberto Deleon, 32, lag in bed met z'n knipperlichtliefde, de 50-jarige Jennie Scott. Ze waren bezig met wat het rapport van de sheriff zo poëtisch beschrijft als 'elkaar oraal plezier te verschaffen'. Maar nadat Jilberto z'n zilte klodder in Jennie's mond had gedeponeerd, stopte hij met het dreggen van haar zure sloot, terwijl zij nog niet haar hoogtepunt had bereikt.

Dit was zeer tegen de zin van Jennie, die haar Romeo aanvloog. Een vriend hoorde het rumoer en ging poolshoogte nemen. Toen hij binnenkwam zat Jennie bovenop Jilberto, en ze begon hem te meppen met een stok. Jilberto wist haar de stok te ontfutselen en die aan de vriend te geven. Toen deze laatste terugkwam van het verstoppen van de stok, had Jennie een Engelse sleutel in haar klauwen.

De vriend besloot ten lange leste de politie maar eens in te schakelen. Toen zij arriveerden vertelde Jennie, die kennelijk nogal beschonken was, dat ze Jilberto ook slaag had gegeven omdat hij vreemd was gegaan en haar eerder ook had geslagen. Omdat Jennie brutaal en gewelddadig bleef, werd ze uiteindelijk gearresteerd.

Waarom die anonieme 'vriend' stond te luistervinken terwijl de soixante-neuf van Jilberto en Jennie plaatsvond, staat helaas niet in het verslag.