FOK! wat een weer...Iets beter

Goedemorgen! Op deze 2e kerstdag lijkt het iets beter weer te gaan worden. We komen even tussen twee storingen in te liggen en dat heeft een positieve uitwerking op ons weer. Helemaal droog blijft het vandaag echter niet en deze weersverbetering is maar tijdelijk.

Vooral in het noorden van het land vallen er nog een paar buien, maar elders in het land blijft het vanmiddag op veel plaatsen droog. Ook krijgt de zon wat meer ruimte om te schijnen dan dat we de afgelopen dagen gewend waren. Aan het einde van de dag gaat de bewolking weer toenemen en in de avond regent het weer. Er staat vandaag wel veel wind, want langs de kust staat een harde wind en in de Limburgse heuvels zijn zware windstoten mogelijk. Het wordt vanmiddag op de meeste plaatsen rond de 9 graden.

Voor de komende dagen zit er nog steeds geen winterweer aan te komen, want het blijft zacht en wisselvallig. De beste dag van de week lijkt de vrijdag te gaan worden. De zon schijnt dan geregeld en dan blijft het ook grotendeels droog. Tijdelijk stroomt er dan iets koelere lucht binnen zodat het in de nacht misschien wel een graadje gaat vriezen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

NatuurDe natuur nabij Eemnes is werkelijk prachtig en KlapMongeaul heeft er een goed oog voor. Schitterend!