[Primera División] Barcelona thuis langs Celta de Vigo

Barcelona heeft zaterdag een eenvoudige overwinning geboekt op Celta de Vigo. De Catalanen waren in eigen huis met 3-1 te sterk. Adriano Correia zette Barcelona na 21 minuten op voorsprong, maar die achterstand werkten de bezoekers drie minuten later weg. David Villa had echter een snel antwoord paraat. Jordi Alba besliste het duel na rust.

De ploeg van trainer Tito Vilanova is nog altijd ongeslagen in de Primera División en heeft nu 28 punten uit tien duels. Lionel Messi, die vrijdag voor het eerst vader werd, was gewoon van de partij.

Málaga liep thuis tegen Rayo Vallecano tegen een 2-1 nederlaag aan. De ploeg van coach Manuel Pellegrini kan later zaterdag van de derde plaats worden gestoten door Real Madrid, dat Real Zaragoza ontvangt.