FOK!filmtips van de dag: Never Say Never Again

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Never Say Never Again 01

Over de FOK!filmtip van Vandaag hoeven we niet zo lang na te denken. Vanmiddag om 14.00 uur is bij onze Vlaamse buren van één Never Say Never Again te zien. Twaalf jaar na Diamonds are Forever mocht Sean Connery nog eenmaal aantreden als 007 in deze remake van de klassieker Thunderball. In de rolprent mag James Bond de strijd weer eens aangaan met de misdaadorganisatie SPECTRE. Het schorum heeft twee kruisraketten gepikt en dreigt deze af te schieten als er geen losgeld op tafel komt. Bond krijgt zeven dagen om de wereld te redden.

Never Say Never Again 02

Never Say Never Again was het filmdebuut van Rowan Atkinson, die later wereldberoemd zou gaan worden als Mr. Bean. Ook de op dat moment nog relatief onbekende Steven Seagal werkte, als vechtinstructeur, aan de film mee. Bij een oefening voor de rolprent bezorgde hij Sean Connery een gebroken pols. Genoeg redenen om te genieten van een lekkere Bond-film op deze koude zondagmiddag.

Never Say Never Again 03

Veel kijkplezier.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!