[Primera División] Betis vierde na winst op Sociedad

Real Betis heeft zaterdag met 2-0 gewonnen van Real Sociedad. In Sevilla vonden Paulao en Ruben Castro het net voor de thuisploeg. De Andalusiërs beëindigden het duel tegen de Baskische bezoekers met tien man. Mario kreeg in de 88e minuut zijn tweede gele kaart. Door de zege staat Betis tenminste een dag vierde in de Primera Division.

Hekkensluiter Espanyol veroverde tegen Real Valladolid het tweede punt van het seizoen. De bezoekers uit Barcelona kwamen dankzij Joan Verdu zelfs op voorsprong, maar Oscar redde een punt voor Valladolid.

Getafe won met 1-0 bij Real Zaragoza. Diego Castro benutte in de tweede helft een strafschop. Rayo Vallecano won na drie nederlagen weer eens. De Madrilenen waren thuis Deportivo la Coruña met 2-1 de baas.