FOK! wat een weer...Nat in het zuidoosten

Goedemorgen! Vooral in het zuidoosten van het land lijkt het vandaag weer een natte dag te gaan worden. Een storing trekt over België, maar vooral Limburg lijkt daar ook een deel van mee te krijgen. Elders in het land is het droger en vooral in het noordwesten van het land zal de zon zich regelmatig laten zien.

Hoeveel regen er gaat vallen is nog vrij onzeker. Het zou kunnen zijn dat de storing wat zuidelijker trekt en dan zal er hooguit wat lichte regen vallen. Maar bij een iets noordelijker koers regent het een stuk harder en kan er lokaal wel 20 mm gaan vallen. Dit is even afwachten. In de rest van het land blijft de neerslag beperkt tot een enkele bui. De temperatuur loopt vandaag op naar 14 of 15 graden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig.

Nog steeds lijkt zondag de beste dag van deze week te gaan worden. De weersverbetering die er leek aan te komen is helaas weer van de weerkaarten verdwenen. Dus het is en blijft wisselvallig weer, waarbij het vooral op vrijdag weer hard kan gaan regenen en waaien.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Regen in Den BoschPassage van een buienlijn in Den Bosch. Hans uit Schijndel maakte deze foto.