Guidetti: "Ooit keer ik terug bij Feyenoord"

John Guidetti wist in korte tijd de harten van de Feyenoord-aanhang te veroveren en omgekeerd maakte ook Het Legioen veel indruk op de Zweedse aanvaller. De spits die momenteel onder contract staat bij Manchester City wenst ooit terug te keren bij de Rotterdammers.

"Tot ik op een dag terugkom in Rotterdam, koester ik de mooie herinneringen. Want dát ik terugkeer, staat vast", zei hij in Voetbal International"Ooit speel ik weer voor Feyenoord. Of beter: het is mijn droom ooit weer voor Feyenoord te spelen. Ik weet nu hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn, dus heeft het geen zin iets te beloven. Maar ik zweer met de hand op mijn hart dat het mijn intentie is."

Op 28 oktober aanstaande wordt de eerste Klassieker van het seizoen afgewerkt. Als een echte supporter betaamt wil Guidetti die ontmoeting niet missen." Ik móét erbij zijn en ga, als het kan, als supporter tussen de supporters staan."

"Met Feyenoord was het liefde op het eerste gezicht. Volgens mij was de liefde meteen wederzijds. Lang voordat ik een akkoord had bereikt met Feyenoord, stuurden supporters al berichten naar me op Twitter dat ik moest komen. Dan weet je dat je niet naar zomaar een club gaat. Mensen die roepen dat ik dit zeg om populair te willen zijn, weten niet waarover ze praten. Die kennen me niet, want ik ben in Rotterdam al populair."