FOK! wat een weer...Iets rustiger

Goedemorgen! Wat een weer was het gisteren he? IJmuiden had zelfs even een zware storm, windkracht 10. Deze storm heeft de naam Karin gekregen en trekt vandaag richting Schotland. Wij blijven echter onder invloed van deze depressie. Er zal vanmiddag wel wat meer zon zijn dan gisteren en het waait een stuk minder hard.

In het westen en noorden van het land dreven de afgelopen nacht al buien binnen en deze buien breiden zich geleidelijk verder over het land uit. Onweer is mogelijk, maar de zware windstoten zijn we nu wel kwijt. De meeste buien lijken zich te concentreren in de oostelijke provincies en langs de kust. In het midden van het land lijkt het iets rustiger te blijven, maar ook daar zullen ze het niet droog houden. De temperaturen liggen vanmiddag tussen de  17 en 19 graden en met een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden is het een stuk rustiger dan gisteren.

De komende dagen blijft het wisselvallig weer, al lijken we het heftigste weer wel achter de rug te hebben. Opklaringen worden afgewisseld met enkele buien. In de nacht vooral langs de kust en overdag meer landinwaarts. De temperatuur ligt de komende dagen rond de 17 graden.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

RegenboogKKlonk zag deze regenboog en maakte daar een mooie panorama van.