Cas Jansen speelt boer in Leve Boerenliefde

Cas Jansen heeft de hoofdrol in de romantische komedie Leve Boerenliefde. De acteur speelt een boer in de film van Steven de Jong. Ook Waldemar Torenstra en Marit van Bohemen hebben rollen in de boerenkomedie, maakte distributeur Dutch Filmworks maandag bekend tijdens de castpresentatie.

Torenstra en Van Bohemen spelen een getrouwd stel die bevriend zijn met de hoofdpersoon boer Jelte, de rol van Jansen. Na de dood van zijn vrouw heeft Jelte totaal geen zin in nieuwe verkering. Tot hij een Hilversumse presentatrice ontmoet die op zijn erf het datingprogramma Boerenliefde opneemt.

Eerder werd al bekend dat Tatum Dagelet met haar rol als presentatrice haar comeback maakt als actrice. Ook Gerard Joling, Erben Wennemars en Maik de Boer hebben rolletjes in de komedie. Het scenario van Leve Boerenliefde is geschreven door Dick van den Heuvel en De Jong.

De opnames beginnen dinsdag op diverse locaties in Friesland, maar ook Rotterdam en Den Haag worden aangedaan. De film gaat volgend jaar zomer in première.

Cas Jansen speelt boer in Leve Boerenliefde (Novum)