FOK!filmtips van de dag: Pirates of the Caribbean: At World's End

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Het kon natuurlijk niet uitblijven: na het uitzenden van de eerdere delen zendt Veronica om 20:30 uur het volgende deel uit: Pirates of the Caribbean: At World's End. En natuurlijk is deze film voor vanavond dan ook de FOK!filmtip van de dag.

Het zijn zwarte tijden waarin piraten worden vermoord en hun schepen genadeloos worden gekelderd. Hierop besluiten Kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de bemanning van het inmiddels overbekende schip de "Black Pearl" om naar het einde van de wereld te reizen om aldaar Jack Sparrow te zoeken. Maar om daar te geraken moeten ze eerst langs piraat Kapitein Sao Feng in het gevaarlijke Singapore. Van hem moeten ze een landkaart te pakken zien te krijgen dat hen naar het einde van de wereld zal loodsen. Als Barbossa, Turner en Swann Jack Sparrow weten te vinden is hij nog geschifter dan eerst. Desondaks wil hij helpen en vaat met de Black Pearl uit het Land van de Doden. Goed en wel onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat de gehele bemanning zijn of haar eigen ideeën hebben en dat ze elkaar niet kunnen vertrouwen. Betekent dit het  einde  van de vrijheid op de zeven zeeën voor de piraten? Gaat het zien vanavond!

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!