[Premier League] Chelsea in slotfase langs Reading

Chelsea heeft woensdagavond een moeizame overwinning op Reading geboekt in de Premier League. De winnaar van de Champions League won met 4-2 op Stamford Bridge. Bij rust keek Chelsea nog tegen een 2-1 achterstand aan. Treffers van Fernando Torres en Branislav Ivanovic maakten in de slotfase echter het verschil.

Frank Lampard had Chelsea uit een strafschop op voorsprong gezet, maar dankzij Pavel Pogrebnjak en Danny Guthrie zocht Reading met een voorsprong de kleedkamers op. In de tweede helft maakte Gary Cahill gelijk, waarna Torres en Ivanovic er voor zorgden dat de drie punten in Londen bleven.

Chelsea was de competitie zondag begonnen met een 2-0 zege bij Wigan Athletic. Zaterdag neemt de club het in eigen huis op tegen Newcastle United.