PSV verhoogt bod op Narsingh

Luciano Narsingh moet de topaankoop van de zomertransferperiode worden bij PSV. De Eindhovenaren proberen hem met een verhoogd bod uit Heerenveen weg te lokken.

PSV heeft er veel voor over om Narsingh volgend seizoen in een rood-wit gestreept shirt te doen verschijnen. De Brabanders trekken steeds meer naar de vraagprijs van Heerenveen toe, maar met het verhoogde bod is de kogel nog lang niet door de kerk. Narsingh moet zelf ook nog akkoord komen met PSV.

De 21-jarige buitenspeler heeft wel oren naar een transfer, zo liet hij meerdere malen doorschemeren. De Nederlandse top trekt hem aan. Ajax en PSV trachtten tot dusver aan de wens van Narsingh te beantwoorden, maar eerstgenoemde trok zich deze week weg uit de strijd.

PSV is daardoor op dit moment de enige voorname kandidaat om de nieuwe werkgever van de neo-international te worden. Zaakwaarnemer Mino Raiola probeerde druk achter de transfer te zetten door te beweren dat Heerenveen te veel aan haar groeibriljant wil overhouden.

Ondertussen dreigen de onderhandelingen tussen Oussama Assaidi en Galatasaray spaak te lopen. De aanvaller hoopt op een riant salaris in Turkije, maar moet die wens laten rusten om een zomertransfer te kunnen maken. Heerenveen is inmiddels wel met Galatasaray rond over de transfersom.