Konami's line-up op gamescom

Dit jaar staat Konami weer op de gamescom met haar nieuw uit te brengen titels en zendt tijdens de vijf dagen van het evenement 'Konami onAir' uit.

De gamescom in Keulen vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus. Metal Gear Rising: Revengeance, PES 2013 en Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate zijn speelbaar op de beursvloer. 

Daarnaast maakt Konami tijdens de beurs gebruik van een speciale virtuele studio. In deze studio worden de belangrijkste talenten achter de Konami-games geïnterviewd. Daarnaast verzorgt de studio trailers en de verslaglegging van gamescom op de social mediakanalen van Konami.

"Innovatie en sterke merken – daar draait het bij Konami dit jaar om bij de gamescom", aldus Martin Schneider, General Manager van Konami Digital Entertainment GmbH. "De gamers zullen dit jaar kennismaken met de beste merken van Konami met een nieuwe versie van Pro Evolution Soccer, Metal Gear en Castlevania: Lords of Shadow. Via Konami onAir staan we in ons direct contact met onze community en kan Konami gamers over de gehele wereld bereiken. Het wordt een spannende interactie die nog nooit eerder is vertoond."

Konami is van 15 tot en met 19 augustus aanwezig in hal 7. Meer details over de programma’s worden binnenkort bekendgemaakt.

Metal Gear Rising: Revengeance