Ook Sarpong naar NAC Breda

NAC Breda heeft op de valreep vier spelers weten aan te trekken. Nourdin Boukhari en Stefano Seedorf zaten zonder club en zullen daardoor transfervrij de overstap maken naar de Brabantse ploeg. Verder zullen Youssef El-Akchaoui en mogelijk ook Jeffrey Sarpong het seizoen op huurbasis afmaken in Breda.

El Akchaoui komt tijdelijk over van sc Heerenveen, waar hij niet in de plannen voor komt van trainer Ron Jans. Vorig seizoen werd de linksback ook al na de winterstop verhuurd aan VVV-Venlo. El Akchaoui, die verder voor N.E.C. Nijmegen, ADO Den Haag en FC Augsburg uitkwam, heeft bij Heerenveen nog een contract  voor anderhalf jaar.

Sarpong komt waarschijnlijk tijdelijk over van Real Sociedad, waar hij geen uitzicht heeft op een vaste basisplaats. De bij Ajax opgeleide aanvaller kon ook in Amsterdam niet rekenen op veel speeltijd en maakte daardoor in de zomer van 2010 de overstap naar Spanje. Daar moest hij het slechts doen met invalbeurten. NAC wacht nog wel op een krabbel van Sarpong, alvorens de huurovereenkomst definitief genoemd kan worden.

Update

Ook Jeffrey Sarpong is rond met NAC Breda. Hij zal de rest van het seizoen op huurbasis uitkomen voor de ploeg uit Breda.