Jans: "Narsingh blijft bij ons"

Danny Blind, technisch directeur van Ajax, zou richting het Gelredome zijn vertrokken om sc Heerenveen-aanvaller Luciano Narsingh alsnog te verleiden voor een transfer naar Amsterdam. Narsingh speelt vanavond met zijn ploeg in Arnhem het KNVB-bekerduel tegen Vitesse.

De kans dat Narsingh naar Ajax zal vertrekken is daardoor dus nog niet geheel uitgesloten. Ook zaakwaarnemer Mino Raiola, die eerder vandaag nog aangaf dat Narsingh niet naar Ajax zal vertrekken, sluit een transfer niet uit. Op de vraag of een transfer nog kan, antwoordde hij: "Tuurlijk, het kan. Transfer Narsingh naar Ajax is nog altijd 50/50, mensen!"

Update 20:20 uur:

Ondanks de verregaande interesse van Ajax heeft trainer Ron Jans ervoor gekozen om Luciano Narsingh gewoon in de basis te laten starten tegen Vitesse. Samen met Rajiv Van La Parra en Bas Dost vormt hij de voorhoede van sc Heerenveen.

Update
20:41 uur:

Ron Jans heeft voor aanvang van het bekerduel tegen Vitesse voor de camera's van Eredivisie Live nogmaals aangegeven dat Narsingh gewoon bij Heerenveen blijft: "Luciano Narsingh blijft gewoon tot de zomer bij ons. Ik heb vanmiddag even met hem gezeten en hij wil gewoon pas dan met zijn toekomst bezig zijn."