Van Bommel: "Terugkeer spreekt me aan"

Mark van Bommel wordt al tijden in verband gebracht met een terugkeer bij PSV. De omstandigheden moeten dan wel goed zijn, zegt de middenvelder van AC Milan.

In gesprek met Algemeen Dagblad laat Van Bommel weten dat hij in principe openstaat voor een terugkeer naar Eindhoven. "Ik heb altijd gezegd dat een terugkeer naar PSV me aanspreekt. Maar dan moeten de omstandigheden wel kloppen", aldus de Oranje-aanvoerder.

"De komende maanden moeten we dat maar eens bekijken. Milan zal rond maart gaan praten met spelers van wie het contract afloopt. Formeel ben ik sinds januari vrij om te gaan en staan waar ik wil", legt de middenvelder uit.

Van Bommel kreeg al diverse aanbiedingen uit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. "Ik wil prijzen winnen. Mijn eergevoel is te groot om in dergelijke competities te gaan spelen. Ik denk niet dat dat bij me past. Bij PSV, maar ook hier in Milaan, heb ik het gevoel dat er nog volop valt te winnen."

De recente ontwikkelingen bij PSV volgt de oud-speler op de voet. "Het staat er nu vrij goed voor, er staat een team met mogelijkheden." Bij de Einhovenaren zou Van Bommel een koppel kunnen vormen met Kevin Strootman. "Op zich zou dat niet verkeerd zijn", besluit de Limburger met een knipoog.