Reis kijkt uit naar wedstrijd tegen PSV

Jonathan Reis kijkt er naar uit om morgenavond tegen zijn oude werkgever tegen PSV te spelen. De Braziliaanse aanvaller staat sinds kort onder contract bij Vitesse, dat morgenavond tegen de Eindhovenaren speelt.

John van de Brom, trainer van Vitesse, stelde Reis eerder deze week de vraag of hij klaar was voor de wedstrijd tegen PSV. "Ja, trainer, ik wil graag spelen", was zijn duidelijke antwoord. Deze uitspraak geldt overigens niet voor Guram Kashia.

De aanvoerder van de Arnhemse formatie heeft namelijk last van zijn enkel, waardoor zijn meespelen nog onzeker is. "Ik heb vandaag goed kunnen trainen. Op sommige momenten voel ik nog wel wat, maar de progressie is enorm. Ik moet nog wel afwachten of ik morgen (vrijdag, red.) een reactie heb van de training vandaag", liet hij weten.

"Na de training heb ik met de trainer afgesproken dat we wachten tot op de wedstrijddag. Op dit moment kan ik dus nog niet zeggen dat ik speel. Zoals het er nu naar uitziet kan ik spelen, maar de wedstrijd is pas vrijdagavond en dan zal blijken of ik fit genoeg ben."