El Ahmadi: "Duel met Vitesse 'fifty-fifty'"

Karim El Ahmadi verwacht dat Feyenoord zondag een lastig duel tegemoet gaat, op bezoek bij het verrassende Vitesse. Toch heeft de Marokkaan vertrouwen en denkt dat zijn ploeg, ondanks een serie teleurstellende wedstrijden, evenveel kans heeft op een goed resultaat als de Arnhemmers.

"Ik denk dat een duel tussen Vitesse en Feyenoord in Arnhem een 'fifty-fifty ontmoeting' is", zo vertelde hij aan het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers verloren de laatste drie officiële duels en staan, na een uitstekend begin, weer met beide benen op de grond. Opmerkelijk was dat na de sterke uitvoering tegen Ajax, de ploeg van trainer Ronald Koeman plotseling ver wegzakte.

El Ahmadi heeft er geen verklaring voor. "De koppies hangen hier en daar wat meer naar beneden. Terwijl wij na de prima seizoensstart met de borst vooruit rondliepen." De middenvelder verwacht dat de ommekeer snel komt. "Dit elftal heeft laten zien kwaliteiten te hebben. Het mag niet zo zijn dat wij alleen ons beste spel laten zien als alles mee zit. Thuis verliezen van NEC mag Feyenoord simpelweg nooit gebeuren."