Zanger Anthrax getackeld tijdens optreden

Afgelopen zaterdag speelde Anthrax in het Nokia theater in Los Angeles. Tijdens het concert beklom een fan het podium en rende op zanger Joey Belladonna af. Beveiligingsmedewerkers kwamen meteen in actie maar Belladonna was daar niet zo blij mee.

In een clip op YouTube is te zien dat tijdens het spelen van het nummer 'Metal Thrashing Mad' een fan het podium opklimt. Een overijverige bewaker stormt direct het podium op om de jongeman te verwijderen maar ramt daarbij ook zanger Joey Belladonna onderuit.

Al snel is er meer bewaking nodig, onder meer om de woedende bassist Frank Bello tegen te houden die de hardhandige bewaker achterna zit. Ondertussen zien we Belladonna op de achtergrond staan praten met gitarist Scott Ian.

Ook Scott Ian laat in het clipje zijn woede duidelijk blijken. "Lekker slim om de zanger te tackelen. Wat zijn er hier genieën aan het werk. Ik denk dat ze hem nog niet op het podium hebben zien staan de afgelopen 90 minuten. Hij zit in de band verdomme."

De band zou later die avond via Twitter laten weten dat ze 'hun beste optreden van het afgelopen jaar' hebben gedaan. Anthrax is momenteel op tournee in Noord-Amerika.


Overijverige bewaker tackelt Anthrax-zanger Joey Belladonna (vanaf 1.38).