Zuigende vrouw seksuele intimidatie

Fijngevoelige mannen kunnen het filmpje onderaan beter niet bekijken. Voor hen kan het namelijk seksueel intimiderend zijn. Er is een vrouw in te zien, die sensueel op een ijsje zuigt.

De video in kwestie is een spotje van de Finnish Lawyers Association. De advocaten willen hiermee aandacht vragen voor seksuele intimidatie. Zij stellen dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen hiervan het slachtoffer kunnen worden.

In het filmje is een mooie dame te zien, die op kantoor geniet van haar ijsje. Ze likt en zuigt aan het ijsje als ware het een fallus, onderwijl geile kreunen uitstotend. Haar mannelijke collega's kunnen het niet langer aanzien en kijken vol walging weg. Aan het eind verschijnt de tekst 'Is dit seksuele intimidatie? Wij weten het antwoord' in beeld.

"Wij hebben de knuppel in het hoenderhok gegooid om deze kwestie aan de kaak te stellen", luidt de verklaring van de Finse advocaten. "Ongewenste intimiteiten kunnen zowel mannen als vrouwen overkomen. We hopen dat hierdoor het debat op gang komt over dit gevoelige onderwerp."


Seksuele intimidatie of slechts een geil filmpje?