Gerndt en Sneijder vraagtekens bij Utrecht

FC Utrecht heeft tijdens de bekerwedstrijd tegen De Graafschap niet alleen sportieve schade opgelopen. Ook fysiek is de club gehavend uit de strijd gekomen.

Het is nog maar de vraag of Alexander Gerndt en Rodney Sneijder morgen in actie kunnen komen tegen NAC Breda. Gerndt is er het ergst aan toe met een gekneusd scheenbeen. "Een kneuzing is pijnlijk, we doen alles om de pijn te verlichten", zegt clubarts Frank van Hellemondt in het Algemeen Dagblad. "Maar in principe kan hij er snel van herstellen, en is het aan de trainer om te beslissen of hij van de partij is."

Ook Sneijder kampt met een kneuzing. Na de vrijdagtraining wordt bepaald of hij fit genoeg is om tegen NAC in actie te komen. Alje Schut en Johan Martensson, die tijdens de verloren bekerwedstrijd in Doetinchem met kramp kampten, zijn gewoon inzetbaar.

Frank Demouge maakte gisteravond zijn rentree bij de beloften in de oefenwedstrijd tegen Roda'46. Vandaag wordt ook besloten of Duplan fit genoeg is om mee te reizen naar Breda. Jan Wuytens en Junior Fernandez ontbreken in ieder geval bij de Domstedelingen.