Deep Silver blij met Dead Island-cijfers

Dead Island, een game waarbij vooral veel zombies gedood moeten worden, verkoopt goed. Volgens de laatste cijfers zijn er in de Verenigde Staten in één week meer dan één miljoen exemplaren verkocht. Daarnaast doet de game het ook erg lekker in de rest van de wereld zoals Frankrijk, Engeland en op Steam.

De uitgever is enorm blij dat de game het zo goed doet. Volgens Deep Silver zijn ze opgelucht dat de game het in de eerste, meest cruciale, dagen na de release zo goed verkoopt. De uitgever verwacht dat Dead Island op dit moment al meer dan twee miljoen keer is verkocht over de hele wereld.

"The critical 'first week' of game sales has been an enormous sales success for Deep Silver. We're working quickly with our distribution partner in North America, Square Enix, to restock shelves as quickly as we can."

Dead Island is een zombie survival-game waarbij je zult moeten proberen te overleven op een eiland waar zombies de dienst uitmaken. Ondanks de verkoopcijfers heeft de game geen vlekkenloze start gehad en hebben fans zelfs patches gemaakt om de game soepel te kunnen draaien.

Dead ISland