Grosjean praat met verschillende teams

Romain Grosjean maakt er werk van om volgend seizoen terug te keren in de Formule 1. De Fransman is met meerdere teams in gesprek over een stoeltje voor 2012 en heeft een sterke kaart in handen, omdat hij dit jaar aan de leiding gaat van het GP2-kampioenschap.

"Romain verdient het om volgend jaar in de Formule 1 te rijden," zei zijn manager van Gravity Sport, Gerard Lopez, in een interview tegen een Franse website. "Hij doet het dit jaar heel erg goed in de GP2. We zijn druk bezig om een stoeltje voor hem te regelen voor volgend jaar. We zijn met verschillende teams daarover in gesprek. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn een heleboel zitjes voor volgend jaar nog helemaal niet zo zeker."

"Het was een vergissing om hem in 2009 te laten debuteren, naast Fernando Alonso en bij een team dat in de problemen zat. Romain was er op dat moment ook nog niet klaar voor. Dit jaar heeft Romain echter duidelijk laten zien dat hij er wel klaar voor is. Hij is enorm gegroeid en verdient een tweede kans."