Villas-Boas onder de indruk van Rajkovic

Slobodan Rajkovic heeft in de voorbereiding op het aankomende seizoen een goede indruk achtergelaten op Chelsea-manager Andre Villas-Boas. De nieuwe coach van de Londenaren was erg content met het spel van de 22-jarige verdediger die, zoals het er nu naar uitziet, volgend seizoen weer op huurbasis bij Vitesse speelt.

Rajkovic op de clubsite van Chelsea: "Het is geweldig bij Chelsea, maar zoals iedereen weet, kan ik niet in Engeland spelen omdat ik geen werkvergunning heb. Maar als ik zo blijf spelen en ook voor het nationale elftal speel, dan kunnen jullie me zo spoedig mogelijk bij Chelsea verwachten."

"Dit jaar zal ik echter ergens op huurbasis moeten spelen, waarschijnlijk in Nederland. Maar dat ligt aan de clubleiding", zegt de Serviër. Villas-Boas steunt de verdediger: "Hij heeft in de voorbereiding laten zien dat hij kwaliteiten heeft. Het is echter de vraag of hij tussen de topverdedigers die wij hebben zijn plekje kan bemachtigen."

"In ieder geval verdient Rajko zijn werkvergunning. Alleen al vanwege zijn talent. Hij is goed genoeg voor de Premier League. Maar het moet stap voor stap gebeuren. Hopelijk kunnen we hem hierbij helpen."