Trailer voor Asura's Wrath

Capcom heeft voor ons een nieuwe trailer van de game Asura's Wrath. In deze game speel je als Asura en neem je het op tegen enorme vijanden, zo groot als planeten. De trailer die je hieronder kunt bekijken toont nog niet veel gameplay, daarvoor moeten we wachten tot de komende E3 in juni.

Asura's Wrath is een action-adventure die vergeleken kan worden met Devil May Cry, maar zal meer de focus leggen op het verhaal. De game kent geen levels of checkpoints en vele gameplay-soorten worden gecombineerd. Zo is er op Captivate een gevecht getoond dat begon met een rennende Asura die allerlei obstakels moet zien te ontwijken die door de vijand naar je gegooid worden. Denk hierbij aan raketten en kapotte ruimtevaartuigen. Tijdens het benaderen van de vijand kan Asura zelf aanvallen via energie-stralen of door het teruggooien van de projectielen.

Op een gegeven moment veranderen speelstijlen en camera-standpunten en is het meer vechten op korte afstand. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de Anger Meter van Asura vol raakt zodat Asura kan transformeren tot een wezen dat de enorme vijand kan verslaan.