Wil jij naar de voorvertoning van Paul?

FOK! mag in samenwerking met Universal Pictures 10 x 2 toegangskaartjes weggeven voor een speciale voorvertoning van de film Paul. Bij de voorpremière is acteur Nick Frost ook aanwezig. Paul is vanaf 14 april in de bioscoop te bekijken. Let op: de voorpremière is op 22 maart in Pathé de Munt te Amsterdam. Om 21:00 uur is de inloop en om 21:30 uur begint de film met een introductie van Nick Frost.

Hilarische komedie van de makers van Hot Fuzz en Shaun of the Dead, met o.a. Simon Pegg, Nick Frost, Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Blythe Danner en Sigourney Weaver.

Twee nerds, Greame Willy (Pegg) en Clive Collings (Frost) reizen door Amerika op weg naar bekend UFO grondgebied. Hier lopen ze per ongeluk de alien Paul (stem Seth Rogen) tegen het lijf, die al 60 jaar op de militaire basis rondhangt. Ze nemen Paul mee op een ongelooflijk idiote roadtrip. Terwijl ze achtervolgd worden door FBI agenten en de vader van een meisje dat ze onbedoeld hebben ontvoerd, proberen ze Paul terug te brengen naar zijn moederschip.

Wil jij bij die speciale voorvertoning van Paul zijn? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wie is de regisseur van Paul?

Kijk snel in het sticky topic in Film, Tv & Radio om te kijken hoe je kans maakt op het bijwonen van de voorvertoning.

Meedoen kan tot en met 20 maart.

Let op: doe ook alleen maar mee als je in Amsterdam kan zijn op 22 maart.