Drogba weg bij Chelsea als hij niet start tegen United

Sinds de komst van Fernando Torres van Liverpool naar Chelsea, moet Didier Drogba genoegen nemen met een plaats op de bank. Als dat dinsdag tegen Manchester United opnieuw het geval is, wil de Ivoriaan de club verlaten.

Aanstaande dinsdag kan Chelsea in het thuisduel met Manchester United het laatste beetje hoop op titelprolongatie doen verdwijnen, als The Blues een misstap maken. De formatie van trainer Carlo Ancelotti staat dertien punten achter op koploper United, hoewel Chelsea nog wel een wedstrijd tegoed heeft.

Niet alleen de huidige vijfde plek is het probleem van Chelsea. Sinds de komst van Fernando Torres naar Londen, moet Didier Drogba het doen met een rol als wisselspeler. Dit is de Ivoriaan, die al jaren de superster op Stamford Bridge is, niet gewend en inmiddels dreigt de international met een transfer.

Volgens The Daily Mail is Drogba bereid Chelsea door de achteruitgang te verlaten, indien hij ook voor de topper tegen Manchester United wordt genegeerd. De krant stelt dat zelfs een trainerswissel Drogba niet kan doen besluiten in Londen te blijven.