Man plant neus in dameskontjes

De politie van Seattle heeft een man opgepakt die er een bizarre fetisj op nahoudt. Duane Starkenburg vindt het leuk om wandelende vrouwen te tackelen en vervolgens zijn neus tussen hun billen te stoppen.

De 46-jarige Amerikaan sloeg voor het eerst toe op 11 augustus vorig jaar. 's Ochtends liet de beste man het slachtoffer voorgaan in het park. Vervolgens deed hij of hij viel, waarna hij zijn neus tussen haar billen begroef.

Het tweede incident dateert van 15 december. Hij kwam aan de praat met een vrouw die haar hond uitliet. Starkenburg, die jarenlang heeft getackeld tijdens American football, greep haar ineens bij de enkels en werkte haar tegen de grond. Doodsbang was ze dat ze zou worden verkracht, maar de man deed iets veel perversers. "Zijn neus ging in mijn kont", vertelde ze de politie. "Ik was verbijsterd."

Afgelopen dinsdag wilde de kontensnuffelaar weer toeslaan. De 27-jarige vrouw werd van achteren vastgegrepen, maar wist te ontsnappen. Hierna belde ze de politie, die Starkenburg weldra arresteerde. De man ontkent echter in alle toonaarden. Hij beweert al jaren geen vrouw meer te hebben aangeraakt, zelfs zijn eigen vrouw niet. Hij blijft voorlopig echter nog wel even vastzitten.


Een filmpje over de billensnuiver