Tiendalli over reserverol: "Onterecht"

Dwight Tiendalli zit sinds de komst van de Amerikaan Oguchi Onyewu op de bank. Woensdag viel hij in en speelde hij behoorlijk.

Onyewu raakte in de eerste helft geblesseerd na een luchtduel, waarna Tiendalli de Amerikaan verving. In de strafschoppenserie schoot de linksback de beslissende strafschop achter Andreas Isaksson. Voor de camera van Eredivisie Live stak Tiendalli zijn mening over zijn reserverol niet onder stoelen of banken.

"Onterecht, in mijn ogen", aldus Tiendalli. "Maar als de trainer me nodig heeft, kan hij op me rekenen. Wie we in de halve finale willen krijgen? Maakt mij echt niet uit. We hebben een puike prestatie geleverd met het hele team. Maar het blijft lekker om de winnende binnen te schieten. Al kon dat alleen maar omdat Sander een bal pakte."

Twente-trainer Michel Preud'homme was tevreden met het resultaat. "Boschker kreeg zijn moment om te schitteren, gelukkig heeft hij dat gedaan. Hij is goed bezig de laatste tijd. PSV is in de verlenging sterker geëindigd dan wij, ook al kregen we een mooie kans op de paal. Maar we zijn natuurlijk enorm blij. Ik hoop dat we de volgende ronde weer thuis spelen."