"Hopelijk deze week nieuws over Van Nistelrooy"

Jorge Valdano, algemeen directeur van Real Madrid, heeft zich uitgelaten over enkele geruchten rondom de club. Valdano en Mourinho zouden een moeizame relatie onderhouden. Mourinho zou meer willen investeren in de huidige selectie en dit zou worden tegengehouden worden door de clubleiding. Valdano liet echter aan de Spaanse pers weten dat hier geen sprake van is.

"Er worden gestoorde dingen gezegd", aldus Valdano. "Het slaat nergens op dat deze gedachten versterkt zijn de afgelopen dagen. Sinds afgelopen zondag alleen hebben we samen gegeten, constant met elkaar gepraat en gisteren heeft hij me nog een berichtje gestuurd."

Het gerucht zou zijn voortgekomen uit een interview na de wedstrijd tegen Almeria. Real Madrid had toen net gelijkgespeeld tegen de nummer laatst. Valdano zegt dat zijn woorden toen zijn verdraaid en hij liet weten dat een dergelijk gerucht absoluut niet zijn bedoeling was.

Valdano liet ook weten hoe de onderhandelingen met Ruud van Nistelrooy en Hamburger SV gaan. "We zijn er mee bezig. Deze week hopen we definitief nieuws over dit debat te hebben."