Wenger sluit wintertransfers niet uit

Grote aankopen bij Arsenal zijn uitgesloten deze winter, dat liet Arsène Wenger eerder dit seizoen al aan de fans weten. Hij is echter teruggekomen op die uitspraak. Grote aankopen zijn niet langer uitgesloten voor de Gunners, maar een wonder hoeft men niet te verwachten.

"Het is niet definitief," zo sprak Wenger over het niet aantrekken van een grote speler tegenover Arsenal TV. "Het hangt er vanaf of er iemand vertrekt en van wat we tegenkomen op de markt. Als we iemand vinden die ons beter kan maken, dan laten we hem natuurlijk niet lopen."

"Verwacht geen wonderen in januari," drukt de Fransman de fans op het hart. "Er zijn veel spelers die al in Europees verband actief zijn geweest en dus niet voor ons kunnen spelen in de Champions League, daarnaast zijn er ook veel clubs die hun beste spelers niet willen verkopen. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat je op de juiste speler stuit in januari."

"Het gaat niet om het uitgeven van geld, het gaat erom dat je de juiste speler kan vinden die iets toe kan voegen aan een selectie die al enorm sterk is," aldus Wenger, die de geruchten over een vertrek van Denílson en Nicklas Bendter de kop indrukt.

"Daar is niets van waar. De meeste geruchten worden de wereld in gebracht door zaakwaarnemers of mensen die een transfer willen maken."