Ubisoft komt met Bloody Good Time

Gisteren verschenen er enkele vreemde posters op het internet. Deze posters had Ubisoft op het internet gezet. Het betrof drie posters die parodieën leken te zijn op bestaande films. Scherpe oogjes zagen konijnenoren en men begon aan een nieuwe Raving Rabbids-game te denken. Vandaag is de waarheid boven tafel gekomen.

De posters zijn inderdaad voor de game Bloody Good Time. De game is een shooter die uit zal komen op XBLA, het PSN en Steam en draait op de Source-engine van Valve. Gamers kruipen in de huid van typische B-film-acteurs en actrices en gaan elkaar zo te lijf.

De game zal met acht spelers tegelijkertijd online te spelen zijn. Ubisoft belooft dat de game uniek zal zijn en dus niet hetzelfde zal spelen als andere shooters: "Bloody Good Time puts players on a Hollywood set, where they get to choose their thrill. From a spring-break beach house, to a horrifying Vegas hotel, players will discover the merciless world of movie studios where anyone can star in a scary Hollywood blockbuster film. There is an option link up to eight players online in this first-person shooter and to have a multiplayer experience like no other."