Man verdrinkt kinderen in rivier

Een 52-jarige man heeft in het Duitse Hessen zijn vierjarige dochter en zichzelf om het leven gebracht. Zijn zoontje van een jaar liep zwaar letsel op. Het drietal werd in een auto teruggevonden.

De man zat achter het stuur en de kinderen lagen in de kofferbak. De vader had in de auto een explosie veroorzaakt. Daarbij zijn de ruiten van de auto kapot geklapt. Uit sectie op de lijken van de vader en zijn dochter blijkt dat de Duitser voor zijn zelfmoord heeft geprobeerd zijn kinderen in een rivier te verdrinken. Het vierjarige meisje stierf daarbij. Het zoontje overleefde, maar verkeert in levensgevaar. Onduidelijk is nog wat de explosie in de auto heeft veroorzaakt.

De Duitser had zijn kinderen woensdag bij de moeder opgehaald, maar hij had ze niet teruggebracht. Dat vertrouwde de moeder niet, want normaal bracht de man de jongen en het meisje altijd keurig op tijd terug. Een schaapsherder vond de auto op een verlaten weg en ontfermde zich over de zwaargewonde jongen. Het kind wordt behandeld in een ziekenhuis in Kassel.