Torchlight 2 in de maak

Torchlight, de relatief populaire RPG die losjes gebaseerd is op het Diablo 2-principe, krijgt een vervolg. We kunnen nu eindelijk multiplayer verwachten (in co-op-vorm weliswaar) en een vierde klasse. Volgend jaar kun je samen met je vechthond of stoeipoes weer op avontuur.

Naast online co-op en die vierde klasse kun je ook je personage volledig cosmetisch aanpassen voor een unieke look. Ook komt er een nieuwe interface en komen er weerseffecten en dag-en-nacht cycli in de buitengebieden.  Natuurlijk ga je op pad met je trouwe metgezellen in de vorm van een pet en kan je nog altijd heerlijk relaxt vissen in de poeltjes die je tegenkomt op je avonturen. Daarnaast kun je weer je huidige personage met pensioen sturen om je nieuwe karakter een boost te geven.

Torchlight, dat voortborduurt op Diablo 2's willekeurig gegenereerde werelden, is een klassieke RPG die zowel de casual speler als de die-hard RPG-er vermaakt. Er is een demo beschikbaar, mocht je je vervelen en zin hebben in een voorproefje van deze RPG.

Torchlight 2