'Chelsea wil ruim 24 miljoen besteden aan Agüero'

Volgens Daily Mail is Chelsea-coach Carlo Ancelotti van plan om de Argentijnse international Sergio Agüero naar Londen te halen. De spits van Atlético Madrid zou bovenaan het verlanglijstje van Ancelotti staan.

De 22-jarige schoonzoon van Diego Maradona heeft op het WK niet één keer een basisplaats gehad. De Argentijn viel wel een aantal keren in en kan bogen op een aardig prestatie van acht doelpunten in 24 interlands. Daily Mail beweert dat Chelsea zodoende geïnteresseerd is in de aanvaller.

Didier Drogba en Nicolas Anelka, de huidige spitsen van Chelsea, beginnen op leeftijd te raken en naar verwachting is Ancelotti naarstig op zoek naar versterkingen in de voorhoede. De Italiaanse oefenmeester is ook van plan om het komende seizoen verder te komen in de Champions League.

Naar verluidt is Roman Abramovich, de eigenaar van Chelsea, bereid om 24,2 miljoen euro te besteden aan Agüero. Het is echter nog niet duidelijk of Atlético Madrid bereid is om de 22-jarige aanvaller te laten vertrekken voor die prijs.