Heinze: "Duitsland was formidabel"

Gabriel Heinze, verdediger van Argentinië, zag de strijd om een plaats in de halve finale verloren gaan tegen Duitsland. Toch is de verdediger van Olympique Marseille optimistisch over de toekomst.

"Vanaf het moment dat we als ploeg een voet op het veld zetten, gingen de zaken niet zoals we verwacht hadden. We kwamen al snel op een achterstand te staan en we probeerden daar goed op te reageren. Niets werkte", aldus de verklaring van Heinze tegenover de pers.

"We hebben van alles geprobeerd, maar niets werkte. Duitsland was formidabel, de Duitsers speelden gewoon erg goed. Ik ben erg verdrietig", zo vervolgde de voormalige speler van Real Madrid. "Ik heb vier jaar gevochten om hier te kunnen zijn en het is echt moeilijk om weer naar huis te moeten gaan."

Ondanks deze tegenslag ziet Heinze de toekomst voor de nationale ploeg van Argentinië rooskleurig in. "De toekomst ziet er nog goed uit voor Argentinië, aangezien we een jonge generatie achter ons hebben die altijd blijft groeien en briljant is."