Bendtner lovend over spel Rommedahl

Dennis Rommedahl was gisteren dé grote uitblinker aan de zijde van Denemarken. De Denen wonnen met 2-1 van Kameroen, waardoor het Afrikaanse land als eerste werd uitgeschakeld.

Nicklas Bendtner, ploeggenoot van Rommedahl, was na afloop van het duel vol lof over het spel van zijn ploeggenoot. "Iedereen is erg blij voor hem," liet de aanvaller weten. "De spelers houden van hem en haten het wanneer er kritiek is op hem. Ze hebben altijd iets te vertellen over hem. Hij maakt iedereen aan het lachen en neemt het leven zoals het komt. Dennis is altijd happy."

"Aan het einde van de wedstrijd ging ik naar hem toe en zei: 'We hebben je de afgelopen twee jaar nauwelijks gezien en nu opeens ben je de beste speler in onze laatste twee wedstrijden en ook op het WK.' Hij is echt een vreemde jongen, maar ik houd wel van hem."

Ook Rommedahl was tevreden over het geboekte resultaat. "We hebben een aantal goede kansen gecreëerd en het was een erg open wedstrijd. We hebben onszelf nu de kans gegeven een ronde verder te komen. Nu moeten we kijken of we de volgende wedstrijd ook kunnen winnen."