FOK! WK Pool; allerlaatste kans

Over een week begint het WK voetbal in Zuid-Afrika, dus is er nog maar een beperkte mogelijkheid om je in te schrijven voor de enige echte FOK! WK 2010 Pool! Twijfel je nog over deelname? Lees dan snel verder!

In de FOK! WK 2010 Pool is het de bedoeling dat je van alle wedstrijden de uitslagen voorspelt. Elke voorspelling levert na afloop van een wedstrijd een bepaald aantal punten op. Daarnaast kan je nog extra punten vergaren door het aantal getrokken kaarten juist te voorspellen.

Ook worden er gedurende het toernooi extra vragen gesteld, waardoor je je persoonlijke score aanzienlijk kan opschroeven. Deze extra vragen zullen niet aangekondigd worden, dus het is zaak om met regelmaat even op de pagina van de FOK! WK 2010 Pool te kijken.

De uiteindelijke winnaar van deze Pool ontvangt een waardebon van 100 euro van AvantiSport.nl. De nummer twee krijgt eveneens een waardebon, maar dan van 50 euro. De nummer drie van de FOK! WK 2010 Pool mag een voetbalshirt naar keuze uitzoeken bij voetbalschoenen.com. Dit zijn niet alle te winnen prijzen! Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan snel hier!

Mocht je na het lezen van dit bericht alsnog mee willen doen aan de FOK! WK 2010 Pool? Schrijf je hier dan in! Je hebt nog tot 11 juni 2010 02:00 uur om je voorspelling in te voeren.

Het is wel een vereiste dat je over een FOK!account beschikt! Heb je deze niet? Dan kan je die hier aanmaken.

De hele redactie van FOK!sport wenst je veel succes met de FOK! WK 2010 Pool!

Update:

Je hebt tot 11 juni 12:00 uur de tijd om je voorspellingen door te voeren! Dit was in eerste instantie midden in de nacht, maar we willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om hun pool goed in te vullen.