Prijzen FOK! WK 2010 Pool bekend

De inschrijving voor de FOK! WK 2010 Pool is al enkele weken open, maar tot op heden waren er nog geen prijzen bekend. Daar is nu verandering ingekomen. Lees dit bericht op je gemak eens door en kom tot de ontdekking wat je allemaal kan winnen.

De winnaar van de WK 2010 Pool mag voor 100 euro gaan winkelen op AvantiSport.nl. De runner-up mag eveneens in de eerdergenoemde webshop gaan winkelen en ontvangt een waardebon van 50 euro!


De nummers drie en vier mogen via de website voetbalschoenen.com een voetbalshirt naar keuze uitkiezen!


De nummers vijf, zes en zeven in het eindklassement van de WK 2010 Pool ontvangen het boek Waarom Zit Ik Niet In Oranje?! Dit boek werd geschreven door Joep van Deudekom, bekend van de theatergroep NUHR, en Rob Urgert en is beschikbaar gesteld door Uitgeverij Nijgh en Van Ditmar!


Tot slot krijgen de nummers acht tot en met twaalf het boek Onvermijdelijke Voetbaltaal. Dit is geschreven door Jan 't Hart, Kees 't Hart en Hans Vonk en is beschikbaar gesteld door Uitgeverij Querido!


Hoe doe ik ook alweer mee?

Iedereen, die over een FOK!account beschikt, kan aan de FOK! WK 2010 Pool deelnemen. Het enige wat je moet doen, is de voorspellingen invullen. Je hebt hiervoor nog ruim de tijd, namelijk tot de start van het WK voetbal op 11 juni. Heb je nog geen FOK!account, maar wil je wel meedoen? Klik dan hier!

Namens de hele redactie van FOK!sport veel succes toegewenst met de FOK! WK 2010 Pool!