Liuzzi: "Ik ben terug aan het front"

Vitantonio Liuzzi vindt dat hij na twee jaar langs de zijlijn staan in de Formule 1 nu wel bewezen heeft dat hij terug is en dat hij nu in zijn beste vorm ooit steekt. De Italiaan werd vorig jaar bij Force India de opvolger van de naar Ferrari vertrokken Giancarlo Fisichella en pakte dit jaar voor het Indiase team al punten in Bahrein en Australië.

"Ik ben blij met de resultaten, omdat ze bevestigen wat ik aan het begin van het seizoen al zei, namelijk dat ik terug ben en klaar ben voor goede resultaten, zolang de auto heel blijft en goed genoeg is," zei Liuzzi. "Vorig jaar in Monza had ik bij mijn comeback al een sterke race en nu behalen we punten. Ik wil zoveel mogelijk teruggeven in het team, omdat ze in mij geloofden."

"Het is jammer dat we de snelheid van Red Bull, Ferrari, McLaren en Mercedes niet bij kunnen houden, maar het team werkt hard. Voor ons leek Renault in het begin van het jaar de grootste concurrent te zijn, maar zij hebben een grote stap gemaakt. Het doel is om ze in Maleisië is bij te halen en in het kampioenschap te verslaan. Het zal niet makkelijk worden, omdat het een fantastisch team is en ze doorontwikkelen. Wij werken in Silverstone echter ook hard en doen dat goed."